Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ‘Beyaz Masa Birimi’ hizmete girdi.
Adilcevaz Belediyesi tarafından vatandaşların sorunlarına daha acil ulaşmak ve çözüm üretmek için "Alo 153 Beyaz Masa Birimi" kuruldu. Belediyenin giriş noktasında açılan birimde, vatandaşlardan gelen şikayet ve öneriler alınarak sorunlar acilen çözülecek. Belediyede verimliliği artırmak ve vatandaşların sorun ve şikâyetlerine acil çözüm bulmak için Beyaz Masa Birimi’ni devreye soktuklarını ifade eden Belediye Başkanı Necati Gürsoy, “Beyaz Masa, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün bünyesinde hizmet veren, belediye birimlerinin çözmesi gereken sorunları, sözlü ya da dilekçeye dökerek ilgili birimlere gönderen bir hizmettir. Beyaz Masa personeli dilekçenin takibini yaparak çözüme ulaştırır. Vatandaşlar Beyaz Masa 153’ü arayarak dilek ve şikâyetlerini bildirebilir ve takip edebilirler. Herhangi bir işin takibi için Beyaz Masa’daki görevlilerimiz belediyeye gelindiğinde, hangi birimle ilgili olduğu konusunda vatandaşlarımıza yardımcı olacaklardır. Buradaki amacımız vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak ve sorunlarını daha hızlı bir şekilde çözmektir. Beyaz Masa çalışanlarımız gelen talep ve sorunları kayıt altına alacak ve birimimiz en güzel hizmetleri verecektir. Çalışan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Beyaz Masa Birimi’nin çalışmaları hakkında Başkan Gürsoy’a bilgi veren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Erhan Uluğ, vatandaşın sorunlarını en hızlı biçimde çözeceklerini ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutacaklarını söyledi.
Kaynak: iha