Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, BGC Başkanı Nuri Kolaylı ile BGC yönetimini Basın Kültür Sarayı’nda ziyaret etti.
Ziyarete polis-basın işbirliğinin önemine dikkat çeken Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, göreve geldiği günden bu yana uyuşturucu ile mücadeleye büyük önem verdiğini söyledi. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonların kesintisiz devam ettiğini açıklayan Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, son bir ayda yaklaşık 100 kişinin uyuşturucu kullanma, bulundurma veya satma suçundan tutuklandığını ifade etti.
BGC’yi ziyaretinde, Bursa basını ile uyumlu bir işbirliği içinde çalıştığını söyleyen Durmuşlar, “Bursa’nın daha yaşanabilir bir il olması için hepimizin yapacağı şeyler var. Kamu kurumlarından özel sektöre, sivil toplum kuruluşlarından bireylere kadar hepimiz bu şehir için, insanımız için çalışabiliriz. Basın ile uyumlu bir çalışma içindeyiz. Gerek muhabir arkadaşlarımızdan, gerekse medya yöneticilerinden ve sahiplerinden aldığımız destek için huzurunuzda basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı da, “Polis-basın işbirliği, suçların aydınlatılması ve önlenmesi açısından kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesi ekseninde yürüdüğü sürece olumlu sonuç verecektir. Bursa Gazeteciler Cemiyeti olarak uyuşturucu başta olmak üzere suçu önleme çalışmalarınıza katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Kaynak: iha