Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve işverenlerle iş arayanları buluşturan ‘Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB 2014), şair Sunay Akın’ı konuk etti.
Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK), Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR Bursa) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) işbirliğiyle yapılan BİİB 2014, zengin içeriğiyle devam ediyor. Merinos AKKM salonlarının kullanıldığı programda bir yandan firma temsilcileriyle iş arayanlar buluşurken, bir yandan da konferans, seminer ve sertifikalı eğitimler sürüyor.
BİİB kapsamında Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda ise şair ve İstanbul Oyuncak Müzesi’nin kurucusu Sunay Akın, katılımcılarla bir araya geldi. Müzecilik hakkında bilgi veren ve çalışmalarını anlatan Sunay Akın, anlattığı hikayelerle de dinleyenleri kendine hayran bıraktı. Tarihi olayları kendine has üslubuyla aktaran Sunay Akın, program sonunda dinleyenlerden alkış aldı.
29 Kasım 2014 Cumartesi günü de devam edecek olan BİİB 2014, saat 10.00-18.00 arasında gezilebilecek, ayrıca isteyenler seminerlere katılabilecek.
Kaynak: iha