Çorum’un Alaca ilçesinde 13 Kasım 2006 yılında yayın hayatına başlayan Alaca Lider Gazetesi, okuyucularından aldığı güçle 8. yaşına girmenin gururunu yaşıyor.
Alaca Lider Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hatice Demiray, ilçenin tüm sorunları karşısında basın olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeyi ilke edindiklerini söyledi.
Demiray, "13 Kasım 2006 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz Alaca’yı kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, herkese ve her kesime eşit mesafede, objektif olmayı kendine ilke edinerek sürdürdüğü yayın hayatında 7 yılı geride bıraktı" dedi.
Alaca Lider Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şükrü Demiray da, büyük bir kamu görevi üstlendiklerini, Alaca’nın kalkınması, gelişmesi için gazete olarak üzerimize düşen her göreve de hazır olduklarını belirterek; "Bu günlere gelmemizde halkımızın büyük destekleri olmuştur. Sahibi sadece bizler değil Alacalının kendisidir. Alaca Lider, Alacalının kendi öz malıdır. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen tüm dostlara ve Alaca halkına sonsuz teşekkürler ediyorum" şeklinde konuştu.
Alaca Lider Gazetesi Muhabiri Buğra Kihtir’de Alaca halkının duyarlılıklarına dikkat ederek halkın sorunlarını siyasi ve bürokratlarla buluşturarak sorunların çözülmesi için çaba sarf ettiklerini kaydederek "Okurlarımızdan aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha