İş Bankası tarafından Çorumlu kadın girişimciler için özel olarak hazırlanan kredi imkanları düzenlenen bilgilendirme toplantısı ile iş dünyasına anlatıldı.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı. Programda İş Bankası Çorum Sanayi Şubesi Şube Müdürü Alp Kurugül ve Satış Yönetmeni Kenan Karakaya, kadın girişimcilere özel kredi imkânları ve fırsatlar hakkında sunum yaptı.
İş Bankası’nın kadın girişimciler için verdiği hizmetler hakkında bilgiler veren Alp Kurugül, kadın girişimcilere yönelik finansal desteğin son yıllarda büyük önem taşıdığını ve İş Bankası olarak, piyasadaki gelişmeler doğrultusunda kadın girişimcilere yönelik finansal program oluşturduklarını söyledi.
Bu sayede kadın girişimciye ve çoğunluk hissesi kadın ortakta bulunan firmalara cazip faiz oranlı kredi sunmayı, kadınların ekonomiye aktif katılımını desteklemeyi amaçladıklarını ifade eden Kurugül, söz konusu program kapsamında belirlenen kriterlerin sağlanması durumunda girişimci kadınlara özel esnek ödeme programlarının da bulunduğu belirtti.
TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Yasemin Kepçeli de, kadın girişimcilere sağladıkları desteklerden dolayı İş Bankası yöneticilerine teşekkür etti.
Kaynak: iha