Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Merzifon, Merzifon-İstanbul uçuş sefer saatlerinde 1 Kasım 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yapacağı değişikliğin iş dünyasını olumsuz yönde etkileyeceğini açıkladı.
Türk Hava Yolları, İstanbul-Merzifon, Merzifon-İstanbul uçuş sefer saatlerinde 1 Kasım 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere değişiklik yapacağını açıklamasının ardından karara itirazlar sürüyor. Karara tepki gösteren MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.
İş dünyası için zamanın önemli olduğuna dikkat çeken Bekiroğlu, “Bu düzenleme vatandaşlar açısından iyi olabilir ancak iş dünyasını mağdur edecek. Bir işadamı İstanbul’a gittiğinde iki gün beklemek zorunda kalacak. Bu değişikliğin gerçekleşmemesi için bizde dahil iş dünyamızın diğer temsilcileri gerekli girişimlerde bulunduk. Konuyla ilgili siyasilerimizi bilgilendirdik. Bize bu konuda destek veren ve konuyla yakından ilgilenen AK Parti Çorum milletvekilimiz Salim Uslu ve AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı’ya teşekkür ederiz. Bu konunun takipçisi olacağız” dedi.
Kaynak: iha