Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2001 yılında temeli atılan Ak Parti’nin Türk siyasi tarihinde bir milat olduğunu söyledi.
AK Parti’nin Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu ülkenin kaderi 2001 yılından itibaren değişmeye başlamıştır. Sadece halka hizmet etme gayesi içinde olan AK Parti’nin düsturunu fark eden halkımız 3 Kasım 2002’de yetkiyi AK Parti’ye vermiştir. Bu kutsal yetkiye sahip çıkan AK Parti her seçimde oy oranını arttırarak bugünlere kadar gelmiştir. Halkımız kendisine hizmet eden partiyi, kendisine sürekli hizmeti ve kaliteyi sunan partiyi iktidara getirmiş ve bugüne kadar da sahip çıkmıştır" dedi.
AK Parti’yle birlikte Türk siyasi tarihinde hizmet anlayışının tamamen değiştiğini ifade eden Başkan Zolan, "Halkımız, AK Parti’yi 13 yıl önce kurup ülkenin kaderini değiştiren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu millete daha fazla hizmet etmesi için de Cumhurbaşkanlığı görevini vermiştir" diye konuştu.
Kaynak: iha