Dünya bu kadını konuşuyor. Kadına olan şiddetin tersine tacize uğrayan bu sefer kadın değil, bir taksi sürücüsü. Yer İngiltere ve bir taksinin içi...  Zanlı ise Lynn Birch. İngiltere' de yaşanan bu olayda, taksiye sarhoş olarak binen Lynn Birch, taksi sürücüsüne tacizde bulundu. Yani bu durumu iddia eden sürücü, kadının kendisini el ile taciz ettiğini iddia ederek mahkemeye başvurdu.

Takside iken sarhoş olan Lynn Birch; davalısı olduğu mahkeme salonuna da sarhoş olarak geldiği ve tutarsız hareketler sergilediği için, mahkemeye saygısızlık suçundan 3,5 ay hapis cezası aldı.  Sarhoş tutumunu mahkeme çıkışında da devam ettiren zanlı, dışarıda tekrardan göğüslerini açarak show yapması ise çok konuşuldu. 

Kendini savunan 40 yaşındaki Lynn Birch yaptığı açıklamalarda sadece taksi sürücüsünün bacaklarına dokunduğunu da itiraf etti. Araçtaki güvenlik kamerasını ispat olarak sunan sürücü ise mağduriyetini sağladı. Kendisine cinsel birliktelik teklif ettiğini ve kabul etmemesi üzerine de tacize başladığının da beyanatını verdi. 

İngiltere' de yaşanan bu komik olay sonucu ise Lynn Birch' in aldığı 3.5 ay ceza ve 7,5 yıl da sapıklar listesindeki adı olarak kayıtlara geçti. Her zaman erkekler saldırmayacak ya.  Şu zamanda ülkemizde yaşanan olaylardan sonra oh iyi olmuş dedirten bu olay ile biraz olsun gülümsedik.





Editör: TE Bilişim