Alınan bilgiye göre, ölenlerden biri 41 yaşında bir erkek, diğeri ise onun 9 yaşındaki kız çocuğu. Üçüncü kişinin yaşı ve kimliği henüz tespit edilemedi. Bir yerel televizyonun haberinde, ailede şiddetli geçimsizlik nedeni ile ciddi tartışmaların yaşandığı, anne ve babanın ayrı yaşadıkları ifade edildi. Polis yetkilileri, evde ölenler arasında annenin olmadığını, üçüncü kişinin kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığını bildirdi. Evde delil araştırması yapıldığı öğrenildi.

BELEDİYE: ŞOK İÇERİSİNDEYİZ

Etten-Leur Belediyesi yetkilileri, olayın kendilerini şok ettiğini açıkladı. Belediye'den yapılan açıklamada, "Şu an biz bu konuda ne yapabiliriz, polis ile görüşme halindeyiz. Polisin araştırma sonuçlarını bekliyoruz. Ölen kişilerin arasında 41 yaşındaki bir adam ve onun 9 yaşındaki kızı var. Üçüncü kurbanın kimliği henüz bilinmiyor, ancak muhtemelen adamın oğlu olduğu belirtiliyor, kesin belli değil. Ailenin Türk kökenli olduğu öğrendik. Bunun yanında Türk ailede sorunlar nedeni ile, karı kocanın boşandığını öğrendik. Artık bundan sonra yapılacak araştırma sonuçlarını bekleyeceğiz" denildi.

Etten-Leur polisi, olayın meydana geldiği adres çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Bölgedeki araştırmanın birkaç gün süreceği belirtiliyor.
Editör: TE Bilişim