İngiltere'deki bir yatılı okulda yıllardır görevinde bulunan bir öğretmenin, seks skandalı tüm İngiliz halkını sarstı. Bu ara İngiltere' de öğretmen ,öğrenci vakalarının çok olması sebebiyle harekete geçildi ve öğretmenlik görevinden men cezası da, öğrencisiyle adı seks skandalına karışan öğretmene verildi. Öğretmen Öğrencisiyle ilişkiye girdi ve öğretmenlik mesleğinden atıldı. 25 yaşındaki İngiliz öğretmen, öğrencisi ile veda balosundaki öpüşme fotoğraflarının ortaya çıkması ile şaşırdı. ve Görevinin de sonu oldu.


İngiltere' nin en eski ve en saygıdeğer okullarından olan; Oakham yatılı okulundan öğretmenlik yapan Ruth Vaughan,adı öğrencisi ile seks skandalına karışması sonucu görevden alındı. Öğrencinin itiraf ettiği bu skandal konusunu da mezuniyet gecesindeki öpüşme fotografları ispatlayınca Ruth Vaughan, durumun reddini söyledi. Ve Ruth Vaughan, Suudi Arabistan daki mahkemede delil olarak sunulan seks videoları ortaya çıkına, yanlış bir durumdu diyerek itirafta bulundu. 

Ruth Vaughan da henüz 25 yaşında İngiltere'nin en köklü okuluna girmeyi haketmiş bir öğretmen olmasına karşın, içinde bulunduğu seks davası sebebi ile görevinden ihraç edildi. 2013 senesindeki baloda çekilmiş olan seks videosu Ruth Vaughan' ın da İngilteredeki Oakham okulu yetkililerince görevinin sonlanmasına sebep oldu. Ağustos 2013 senesine kadar seks yapmadıkları ifade etti. Şu an yaşadığı Suudi Arabistan'dan tertip edilen mahkemeye video üzerinden kanıtlarını sunan 25 yaşında olan öğretmen, ilişkinin müsait olmadığını kabul etti ve yaptıklarından ötürü pişman olduğunu ifade etti. Ancak genç kadın bu tutumu nedeniyle öğretmenlik mesleğinden atıldı.
Editör: TE Bilişim