Aktör Jackie Chan'in oğlu, dairesinden esrar içilmesine izin verdiği için aldığı altı aylık hapis cezasının ardından herkesin önünde özür diledi ve ikinci bir şans istedi.

32 yaşındaki Jaycee Chan, basına yaptığı açıklamada kendisini ailesine ve kariyerine tekrar adayacağını söyledi. Ağustos ayında kendisinin ve Tayvanlı oyunca Ko Kai ve diğerlerinin tutuklanmasına yol açan davranışının haklı bir mazereti olmadığını söyledi.

Chan and Ko'nun testleri pozitif çıkmış, ve polis Chan'ın Pekin'deki dairesinde 100 gram uyuşturucu bulmuştu. Üç yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Chan, pişmanlık gösterdiği ve iyi hali nedeniyle altı ay hapis cezası almıştı.

Geçen yılın ilk altı ayında, Pekin'de uyuşturucu soruşturmaları yüzde 53 artış gösterdi. 8 bin 400'den fazla şüpheli tutuklandı. Bu, bir önceki yıla oranla yüzde 79 artış anlamına geliyor.

Jackie Chan ise herkesin önünde oğlunun uyuşturucu kullanımı için özür diledi ve oğlunun uyuşturucuyu burakması için kendisine yardımcı olacağı sözünü verdi. Olay Jackie Chan için oldukça hassas çünkü kendisi Çin'in uyuşturucu karşıtı elçisi.

Editör: TE Bilişim