Makro ve Uyum, yeni açılacak 35 mağazasında 900 kişiye daha istihdam sağlayacak.
Makro ve Uyum, Aralık ayında yeni mağazalar açıyor. Kasım ayında açılan Yozgat-Sorgun, Kayseri-Sümer ve Mersin-Güneykent mağazalarının ardından Makro, Aralık ayında da, Karaman 2, Kayseri-Kiçikapı, Ankara-Kaşmir, Samsun-Lozan ve Antalya-Soğuksu mağazalarının açılacağını duyurdu. Uyum ise İstanbul Ayazağa My City ve Bahçelievler MyHome’da iki yeni mağazasını hizmete açtı.
2014 yılının Kasım ve Aralık aylarında 8 farklı ilde 10 yeni mağaza açarak büyüyen Makro ve Uyum, 2015 yılının Mart ayına kadar, toplam 35 mağaza daha hizmete açmayı planlıyor. Makro böylece, yaklaşık 900 kişiye daha istihdam sağlamış olacak ve Uyum’la birlikte 260 mağazayı aşacak.
YILIN SON AYLARINDA YENİ MAĞAZALAR
Kasım ayında, Yozgat’ın Sorgun ilçesine Sorgun 2 mağazasını, Mersin’e Güneykent mağazasını ve Kayseri’nin Kocasinan ilçesine Sümer mağazasını açarak mağaza sayısını arttıran Makro, Aralık ayında da yeni mağaza açılışlarına devam edecek. Karaman ilindeki 2. mağazasını önümüzdeki günlerde hizmete sokacak olan Makro, Aralık ayının ikinci yarısında ise, Kayseri-Kiçikapı, Ankara-Kaşmir, Samsun-Lozan ve Antalya-Soğuksu mağazalarının açılışını gerçekleştirecek.
Kaynak: iha