Bursa’da “Kes pastayı, al altını” sloganıyla yılbaşına özel çılgın kampanya düzenleyen Tatlım Pastaneleri, pasta alan herkese çeyrek altın, yaprak altın, çocuk oyuncakları, kadınlara temizlik malzemeleri gibi çeşitli sürpriz hediyeler dağıtıyor.
Bursa’da 3 şubesi ve 6 satış noktasıyla hizmet veren Tatlım Pastaneleri grubu Tatlımax, yılbaşına özel kampanya başlattı. Sadece yıl başı günü yapılacak olan kampanya çerçevesinde, pasta alan herkese çeyrek altın, yaprak altın, çocuk oyuncakları, kadınlara temizlik malzemeleri gibi çeşitli sürpriz hediyeler verilecek. Tatlım Pastaneleri grubu Tatlımax işletmecisi Yusuf Kökçam, yılbaşına özel kampanya hazırladıklarını ifade ederek, “Bu kampanya aslında geleneksel hal aldı. Geçen yıl da aynı kampanyayı düzenledik. 4 kişiye çeyrek altın, yaprak altın ve sürpriz hediyeler dağıtmıştık. 31 Aralık günü sabah 8’den gece 12’ye kadar bizden pasta alan her müşterimize çekiliş hakkı tanıyoruz. Çekilişlerimizde boş yok. Herkese bir hediye var. Çeyrek altın, yaprak altın, hanımlara temizlik malzemeleri, sabun, deterjan, ev malzemeleri, çocuklara oyuncaklar gibi sürpriz hediyeler dağıtıyoruz” dedi.
PASTAYI ALAN ANINDA HEDİYESİNİ ALIYOR
Pastanın altında kazandığı hediyenin yazılı olduğu çekiliş kağıdı bulunduğuna işaret eden Yusuf Kökçam, “Pastayı alan müşterimiz, pastanın altındaki çekiliş kağıdını açıyor. Ne kazandıysa hemen hediyesini takdim ediyoruz. ‘Tatlımax, işimiz gücümüz lezzet’ ve ‘Kes pastayı, al altını’ sloganlarımızla hizmetlerimizi 3 şubemiz ve 6 satış noktamızda sürdürüyoruz” diye konuştu.
“HER TÜRLÜ ŞEKİLDEKİ PASTAYI YAPARIZ”
Lezzete önem verdiklerini belirten Kökçam, “Pasta çeşitlerimizde sınır yok. Müşterilerimizin istediği şekilde pasta yapıyoruz. Klasik, çikolatalı, meyveli, sipariş üzerine kestaneli, krokanlı, frambuazlı, muzlu, vişneli, kabaklı, ballı kabaklı pasta çeşitlerimiz ile lezzet dağıtıyoruz. Tatlım Pastaneleri grubunun tescilli markası Tatlımax.com internet adresinde de satışlarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha