İSTANBUL, ()  Sappi Europe CEO’su Berry Wiersum, seçkin kağıt distribütörlerinin, matbaaların ve yayıncılarının ağırlandığı davete ev sahipliği yaptı. Avrupa kağıt endüstrisinin geleceği konusunda önemli bilgilerin paylaşıldığı davette sektörün karşılaştığı zorluklar ve bunların ne şekilde alt edilebileceğine dair önerilerin de altı çizildi.

Sappi Türkiye Ülke Müdürü Layza Motola, davet ile ilgili memnuniyetini belirterek, “Sappi Europe’un üst düzey yönetiminin davetimizde bulunması bizleri çok mutlu etti. Bu katılım ile birlikte Sappi Europe için Türkiye pazarının önemi bir kez daha vurgulanmış oldu” diye konuştu.

Sappi Europe CEO'su Berry Wiersum’a Sappi Europe İhracat Satış Direktörü Wolfgang Haberbauer ile birlikte Sappi Europe Pazarlama ve Satış Direktörü Marco Eikelenboom ve Sappi Europe, Ambalaja Yönelik Özel Kağıtlar Pazarlama ve Satış Direktörü Thomas Kratochwill eşlik etti. Basım sektörünün Türkiye’de karşı karşıya bulunduğu konuları detaylı bir şekilde değerlendirebilmek ve deneyimlerini paylaşabilmesi için, A4 Ofset sahibi Alparslan Baloğlu davet edildi.

Sappi İstanbul, güncel Pazar talepleri doğrultusunda, Sappi’nin yüksek hacim ve sertlik sunan kalitesi EuroArt plus’ı davetlilerine tanıttı.

Davette ayrıca Sappi İstanbul, dostça rekabete ve insanları bir araya getirmeye verdiği önemi vurgulamak adına, 6. Sappi Cup Masa Futbolu Turnuvası’nın İstanbul ayağını da düzenledi.
Çok çekişmeli geçen karşılaşmalarda birinciliği Doğuş Yayın Grubu, ikinciliği Levent Ofset, üçüncülüğü Sentez Grup elde etti. Doğuş Yayın Grubu oyuncuları Yakup Akyıldırım ve Özgür Yüksel Karasu birincilik ödüllerini Berry Wiersum’un elinden alırken, 23 Nisan 2015’te Brüksel’de Türkiye’yi temsil edecek olmanın mutluluğunu yaşadılar.


Sappi Europe SA Avrupa’nın önde gelen kuşe kağıt üreticisi konumunda bulunuyor. Sappi ürünleri lüks dergi, katalog, kitap ve yüksek kalite gerektiren basılı reklam malzemelerinde kullanılıyor. Merkezi Brüksel, Belçika’da bulunan Sappi Europe yenilikçi yapısı ve kaliteye verdiği önem ile tanınıyor.


(FOTOĞRAF)

Kaynak: dha