Sayısal loto 27 Aralık sonuçlarını öğrenmeye hazır mısınız? Geçen hafta çekilen sayısal loto çekilişi devir yaptı mı ve bu hafta kadarlık bir ikramiye sizle bekliyor öğrenmeye hazır mısınız? O halde Sayısal loto 27 Aralık sonuçları ve dahasını yazımızda bulabilirsiniz


Sayısal loto 27 Aralık sonuçlarını ortaya koydu ve kazanan numaraları açıkladı. Buna göre sayısal loto şanslı numaraları ise yazımızın sonunda sizler ile paylaşıyor olacağız. Peki, sayısal loto 6 bilen çıktı mı? Ve hangi numaraları şanslı olarak bizlere sundu. Sizlerde bu hafta sayısal loto oynadıysanız hemen numaraları kontrol edin ve size mi çıktığını yoksa herhangi bir ikramiye vurup burmadığını hemen öğrenmiş oluverin.

Yapılan sayısal loto 27 Aralık  2014 sonuçlarına göre ise 1 kişi büyük ikramiyeyi kazanarak kişi başına düşen 3,119,689,60 kuruşu almaya hak kazanmış oldu. Dolayısı ile bir diğeri 3 Ocak sayısal loto bu haftadan herhangi bir devir almamış oldu. Bakalım bu hafta kimleri hangi şanslı numaralar zengin yapıyor olacak.

27 Aralık sayılsa loto kazanan numaralar

24 32 37 38 42 47

Editör: TE Bilişim