Türkiye Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (TUSİB), tarafından kurulan ‘İş Köprüsü’ ticaret portalı sanal alemde Türk ve Ukrayna işadamlarını buluşturdu.

TUSİB’den yapılan açıklamada, ‘İş Köprüsü’ (http://bb.tusib.org/#home) ticari portalı sayesinde Karadeniz havzasının iki önemli ülkesi; Ukrayna ve Türk işadamlarının ilgilendikleri alanda uluslararası bir ortak, ürün ve hizmete ulaşmasının kolaylaştığı bildirildi.

‘İş Köprüsü’ portalına ilişkin TUSİB’den Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) yapılan açıklamada; “Kesinlikle ücretsiz ve kullanımı çok kolay sadece ülkeyi ve ilgilendiğiniz kategoriyi seçmeniz veya anahtar kelimeyi girmeniz yeterli, portal sizinle ilgili olan tüm aktif teklifleri tarayarak kriterlerinize en uygun olanları bulup listeleyecektir. Listelenen tüm firma, ürün ve servisleri gözden geçirebilir ve ilgilendiklerinizle portal üzerinden doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca kendi tekliflerinizi de portal üzerinden yayınlayabilirsiniz. Bunun için sadece başvuru formundaki gerekli alanları doldurmanız ve editöre göndermeniz yeterli olacaktır. Onay işleminden sonra, teklifiniz aktif olarak portalda yayınlanmaya başlayacaktır.” denildi.

TUSİB olarak Ukrayna’daki yatırımcılara yardıma hazır olduklarını bildiren yetkililer, ‘İş Köprüsü’ sayesinde iki ülke girişimcilerinin birbirlerine kolay bir şekilde ulaşacaklarını ifade etti.
Kaynak: cha