Oyuncak sektöründe, dünyanın en iyileri arasında gösterilen Toyzeria Oyuncak, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı’nın yedincisi, İstanbul’da kapılarını açıyor. Sürprizlerle dolu fuarda birçok oyuncak da ilk kez gösterime çıkacak.
Açılışı, 30 Ekim-2 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. salonlarında gerçekleştirilecek. Türk ve yabancı oyuncak üreticilerinin gün ışığına çıktığı büyük pazara öncü olan Toyzeria Oyuncak Fuarı, Yakın ve Orta Doğu’daki ülkelerin genişleyen pazarına ulaşmak için benzersiz fırsatlar sunuyor. Bu fırsatlarla beraber fuar; Türkiye’nin mükemmel coğrafi ve stratejik konumu itibariyle, oyuncak endüstrisinin Yakın ve Orta Doğu’daki oyuncak endüstrisine ulaşabileceği bir platform olarak da görülüyor. Fuar bu yönüyle Türk ve yabncı oyuncak endüstrisinin liderlerini bir araya getirerek yeni iş ortaklıkları ve beraberinde ithalat ve ihracata büyük katkı sağlıyor.
TEKNOLOJİK OYUNCAKLAR İLGİ ÇEKECEK
KOSGEB, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve kısa adı OYDER olan Oyuncakçılar Derneği tarafından desteklenen fuar, ilklere de sahne olacak. Fuarda hiç şüphesiz en büyük ilgiyi teknolojik oyuncaklar görecek. Birbirinden özel tasarımlarla teknolojiyi birleştiren oyuncakların ilk kez gösterileceği fuarla ilgili bilgi veren Spielwarenmesse MiddleEast Fuarcılık Genel Müdürü Fatih Ciğerlioğlu, fuarın; bir çok yeni teknolojiye ulaşmak bakımından önemli olduğuna dikkat çekerek, “Toyzeria ile bölgenin büyüyen potansiyeli, katılımcılar için ulaşılabilir hale gelecek. Yedincisini düzenleyeceğimiz fuarımız, tüm ziyaretçilere gelecekte dünya çapındaki markaları sunabiliriz” dedi.
Kaynak: iha