Pasinler İlçe Özel İdare Müdürü Şahamettin Albayrak, 43 yıllık çalışma hayatının ardından emekli olması nedeniyle Özdemir Petrol Piknik tesislerinde bir veda yemeği düzenlendi.
Yemeğe Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Büyükşehir Meclis Üyeleri Mehmet Altınay ve Hamza Çiftçi, Mal Müdürü Selahattin Kahveci, İlçe Tarım Müdürü Murat Acar, Yazı İşleri Müdürü Sedat Kavut, S.Y.D. Vakfı Müdürü Levent Aydın ve davetliler katıldı.
Yemek sonrasında Kaymakam Ali Ada, Özel İdare Müdürü Şahamettin Albayrak’a çeşitli hediyeler vererek Pasinler için yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Kaymakam Ada, "2005 yılından bu yana Özel İdare Müdürümüz olarak görev yaptı. Başarılı çalışmalarından dolayı kendisini kutluyorum. Pasinler Kaymakamlığına atandığım günden bugüne kadar benim bütün çalışmalarımda bana destek verdi. Pasinler Kaymakamlığı adına yeni hayatında sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz." dedi.
Emekliye ayrılan Özel İdare Müdürü Şahamettin Albayrak ise, "Bugün 1971’de başladığım 43 yıllık iş hayatımı burada sonlandırıyorum. Son görev yerim olan Pasinler Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevini yürüttüğüm zaman zarfında hiçbir arkadaşımdan kırılmadım incinmedim. Bu günümde de beni yalnız bırakmayan siz değerli mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim." diye konuştu.
Kaynak: iha