Eskişehir Seyitgazi İlçe Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Göcenoluk köyü ziyaretinde, orman mühendisi olmak istediğini söyleyen lise öğrencisi Gülhan Çam’a yaptıkları eğitim faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunarak çeşitli tavsiyelerde bulundu.
Kaymakam Avcı, Göcenoluk köyünde vatandaşlarla buluşarak isteklerini ve sorunlarını dinledi. Avcı, samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında, köy sakinlerinden olan ve Şehit Halil Kara Çok Programlı Lisesi’nde eğitim öğretim gören Gülhan Çam’ın ilgisiyle karşılaştı. Çam, Kaymakam Avcı’ya, okuyarak orman mühendisi olmak istediğini belirterek, bu konuda nasıl bir yol izlemesi gerektiğini sordu. Kaymakam Avcı, bunu çok rahat başarabileceğini, ancak çok çalışması gerektiğini belirterek çeşitli nasihatlarda bulundu. Ertuğrul Avcı, eğitim konusunda bir çok başarılı iş yaptıklarını, öğrencilerin okumaları için burs verilmesi, kurs açılması ve büyük bir kitap projelerinin olduğunu aktararak kendisinin de yardımcı olabileceğini belirtti.
Göcenoluk sakinleriyle samimi bir havada gerçekleşen buluşmada Kaymakam Avcı, köyün sorunları ve istekler hakkında vatandaşlardan bilgi de aldı. Köy buluşmalarında, Kaymakam Ertuğrul Avcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, Köy Muhtarı Nazuf Şükrü Yavuz ve sakinleri katıldı.
Kaynak: iha