Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın (TÜMEXPO) açılışı için kente gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte fuar alanındaki Şahinbey Belediyesi’ne ait standı gezdi.
Bu yıl ikincisi Gaziantep’te düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı’nda Şahinbey Belediyesi’ne ait Çamlıca Konutları, Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi, Narlıtepe Pazaryeri, Yeşilvadi Konutları ve Yeşilvadi Parkı proje maketlerinin yanı sıra belediyenin çalışma ve projeleri, birçok afiş ve broşür ile tanıtıldı.
BAKAN YILMAZ “ŞAHİNBEY BÜYÜK İŞLER BAŞARIYOR”
Fuarda Şahinbey Belediyesi standını da gezen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla Türkiye’de belediyecilik anlamında önemli bir yol kat ettiğini ve büyük işler başardığını ayrıca diğer belediyelere örnek olabilecek projelere imza attığını belirterek bunda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
TAHMAZOĞLU: “PROJE VE ÇALIŞMALARIMIZI HALKA TANITIYORUZ”
Kalkınma Bakanı ile birlikte Şahinbey standını inceleyen Başkanı Tahmazoğlu ise şunları söyledi:
"Gaziantep Ortadoğu Merkezi’nde TÜMSİAD tarafından düzenlenen TÜMEXPO fuarındayız. Fuarımız 3 gün sürecek. Şahinbey Belediyesi olarak biz de bir stand açtık. Yapmış olduğumuz faaliyetleri burada sergiliyoruz. Özellikle konut projelerimiz ön plana çıkıyor. Sanayi sitemiz, yapmış olduğumuz kentsel dönüşümler, yeni yapılan parklar, pazaryerleri, sosyal tesisler ve yaptığımız projeleri tanıtarak bu vesileyle halkımıza duyurma fırsatı buluyoruz. Aynı zamanda firmalarımız da burada kendi yapmış oldukları ürünleri sergileyerek pazara açılma fırsatı buluyorlar. Fuarın başarılı geçmesini diliyor ve Gaziantep’e ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum”
Gaziantep’te düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı’nı ve Şahinbey standını vatandaşlar 30 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında fuarı ziyaret edebilecekler.
Kaynak: iha