Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, doğuştan bedensel ve zihinsel engelli 12 yaşındaki Beyza Alsaç’a sürpriz yaparak tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Beyza, mutluluğunu ailesi ile paylaştı.
"BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU’NA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına ilçe genelinde bulunan her engelliye ulaşmaya çalışan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mithatpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Doğan ve Söngül Alcaç’ın 12 yaşındaki doğuştan bedensel ve zihinsel engelli kızları Beyza Alsaç’ı evinde ziyaret etti. Aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, bir süre bedensel ve zihinsel engelli Beyza ile ilgilendi. Beyza’ya çeşitli hediyeler sunan Başkan Fadıloğlu, daha sonra sürpriz yaparak, getirdiği tekerlekli sandalyeyi Beyza’ya hediye etti. Beyza’yı tekerlekli sandalyesine bindiren Başkan Fadıloğlu, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Tekerlekli sandalyesine kavuşmanın sevincini yaşayan engelli Beyza, bu mutluluğunu anne ve babasıyla birlikte yaşadı.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten baba Doğan Alsaç ve anne Söngül Alsaç, “Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve tekerlekli sandalye getirmeye vesile olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun. Maddi durumumuz yetersiz olduğu için kızımıza tekerlekli sandalye alamıyorduk. Şehitkamil Belediyemizin engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ettiklerini duyduk ve bizde kızımız için müracaat ettik. Sağ olsun Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’da kızıma sürpriz yaparak, tekerlekli sandalyeyi kendi elleriyle kızımıza hediye ettiler. Tekerlekli sandalye sayesinde kızımızın ihtiyaçlarını görebileceğiz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bir kez daha sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.
Kaynak: iha