Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Başkanı Kurt Ali Kılçık, “Kuruluşundan bugüne kadar coşkuyla kutladığımız Cumhuriyet Bayramının bu yıl da birlik ve beraberliğimize vesile olmasını dilerim” dedi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91. yıl dönümü nedeniyle Kurt Ali Kılçık, bir mesaj yayımladı. Kılçık mesajında, “Kuruluşundan bugüne kadar coşkuyla kutladığımız Cumhuriyet Bayramının 91. yılında da birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olacağı ve bizi her zamankinden daha çok birbirimize bağlayacağı düşüncesindeyim” diye konuştu.
“Tarihimizde yaşadığımız tecrübelerimizi değerlendirdiğimizde, bugün yaşanan sorunları ve krizleri aşabilmenin yolunun birlik, beraberlik ve çok çalışmaktan geçmekte olduğu aşikardır” açıklamasını yapan Kılçık konuşmasına şöyle devam etti:
“Belirlenen hedeflerimize ulaşmak ve ülkemizde kalıcı istikrarı sağlayabilmek adına, ülkemize ve kendimize güvenmeli, daha fazla çalışmalı ve gayret göstermeliyiz. Ancak kendi içinde tek vücut olmuş, bölgesinde de güçlü bir ekonomiye sahip bir Türkiye’nin, tüm bölge ve dünya ülkelerine örnek olacağı, güven vereceği ve liderlik yapacağı unutulmamalıdır.Bu anlayış ve şuuru daha uzun yıllar sürdürmek ve gelecek nesillerimize ulaştırmak için bizler de özel sektör temsilcileri olarak bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı durmadan devam ettirmeliyiz. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin 91. yılının büyümeyi, kalkınmayı ve modernleşmeyi içselleştirmiş olan ve her zaman en iyiye layık aziz milletimize mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum."
Kaynak: iha