Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Sosyal Tesisi Anaokulunda eğitim gören minik öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91’inci yıl dönümü etkinlikleri düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerde, minik öğrenciler, günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu.
"ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORUZ"
Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Sosyal Tesisi Anaokulunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine, öğrenci ve velilerin katılımı yapıldı. Günün anısına minik öğrenciler, şiirler okudu. İzleyicilerin büyük bir beğeniyle izlediği gösteride, minik öğrenciler, temsili meslek kıyafetleri giyerek, meslekleri tanıttı. Renkli görüntülere sahne olan program sonunda, minik öğrenciler veliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Program sonunda minik öğrenciler, aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Seyrantepe Sosyal Tesisi Anaokulu Öğretmeni Sevgi Güldeş, “Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91’inci yıl dönümünün kutlama törenini yapıyoruz. Bugün ki programda çocuklarımıza meslek tanımlarını anlattırdık. 29 Ekimin anlam ve önemini belirten şiirler okuttuk. Çocuklarımızın psikolojik gelişimleri için, kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için eğitimler veriyoruz. Kendi ayakları üzerinde durup, geleceğe akıllı ve sağlıklı nesiller olması için her türlü desteği sağlıyoruz. Başkanımız, sürekli çocuklarımızın eğitimi olsun, ailelerimizin eğitimi olsun ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Bunun için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na böyle imkanlar sunduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
ÇOCUKLARIMIZ BURADA OKUL ÖNCESİ EĞİTİME, EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORLAR
Çocuklarının Seyrantepe Sosyal Tesisi Anaokulunda önemli eğitimler aldığını dile getiren veliler ise, “Çocuklarımızın yaptığı Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çok güzel oldu. Çocuklarımızın bu tür eğitimler görmesi bizleri çok memnun ediyor. Hocalarımızdan çok memnunuz. Çocuklarımızda beklediğimizin üzerinde bir performans gördük. Çocuklarımıza verilen eğitimlerle baya bir değişiklik ve ilerleme olduğunu görüyoruz. Çocuklarımız burada okul öncesi eğitime, en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Çocuklarımıza bu imkanı sunan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Kaynak: iha