Turhande Turizm, Gaziantep ve bölge illerden gelecek vatandaşları Gaziantep Havalimanı’ndan umreye götürecek. Turhande Turizm, Gaziantep’ten direkt umreye gitmek isteyen umreci adaylar için büyük kolaylık sağladı.
GAZİANTEP UÇUŞLU UMRE TURU
Turhande Turizm tarafından çeyrek asırlık organizasyon tecrübesi ve Türkiye’nin en tecrübeli ve uzman rehberleri himayesinde gerçekleştirilecek.
Umre turu ile ilgili bilgi veren Mehmet Gebel Hoca, bugüne kadar on binlerce hacı ve umreci vatandaşa hizmet verdiklerini, hac ve umre seyahatini farzı, vacibi ve sünneti ile ibadetler manzumesi olarak kabul ettiklerini, bu doğrultuda eksiksiz ve tam olarak yerine getirilmesi için titiz bir şekilde ekibi ile çalıştıklarını vurguladı.
Prensiplerinin, hac ve umre turlarına katılan misafirlerinin tam bir ibadet bilincine ulaşması olduğunu belirten Gebel Hoca, gönüllerin kıblesinde gönüller dolusu umreler yaptırmak, gezi ve ziyaret yerlerini yaşayarak anlamak ve anlatmak olduğunu söyledi.
İşlerinin gönüller yapmak ve insanları nihayet turun sonunda memnun etmek olduğunu vurgulayan Mehmet Gebel Hoca, kayıtların başladığını ve büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Gaziantep’ten direkt umreye gitmek isteyen vatandaşların ellerini çabuk tutarak hızlı davranmaları gerektiğini belirten Mehmet Gebel Hoca, kıymetli umrecileri, Gaziler Caddesi Alaybey Camii karşısında bulunan kayıt ofisine davet edip, Gaziantep’ten direkt kutsal topraklara uçmanın kolaylığını yaşatacaklarını söyledi.
Kaynak: iha