Okuduğunuz zaman bu kadarına da pes diyeceksiniz! 16 yaşında genç bir kız, şantaj kurbanı edildi. Şantajın boyutları ise öyle az buz değildi. 16 yaşındaki küçük kıza önce tecavüz edildi, ardından fuhuş yapmaya zorlandı. İşin en iğrenç kısmı ise emniyetin araştırmaları sonucunda ortaya çıktı. Genç kıza bunu yapan annesinin sevgilisiydi. İstanbul Büyükçekmece' de yaşanan bu olay duyanları şoke etti. Annesinin sevgilisi G.U' ya önce tecavüz etti, peşinden çıplak fotoğraflarını çekerek tehditte bulundu. Genç kıza bunu yapan şahıs ise İran uyruklu bir vatandaştı. Anne, durumun farkına varınca olay hemen emniyet güçlerine intikal edildi. 16 yaşındakikıza şantaj yapıldığı ve tevacüzedildiği gerçeği genç kızın annesini perişan etti.

İstanbul'da 16 yaşındaki bir kız çocuğunun önce çıplak görüntüleri çekilerek şantaja maruz kaldığı, ardından da kaçırılarak tecavüze uğradığı iddia edildi. Kız çocuğuna para karşılığı fuhuş yaptırıldığı iddia edilen 4 kişi polis operasyonuyla gözaltına alındı. Polis, genç kıza şantaj yaptığı ileri sürülen İran uyruklu şahsın yakalanması için de çalışma başlattı.

Büyükçekmece'de yaşanan olay genç kızının annesinin polise şikayette bulunması ile ortaya çıktı. Fatma Ü'nün boşandığı eşinden olan 16 yaşındaki kızı G.U', annesinin sevgilisi olan İran uyruklu şahıs tarafından şantaj yapıldığı iddiası ile polise gitti. İddiaya göre, Fatma Ü'nün İran uyruklu sevgili küçük kızın çıplak görüntülerini çekti ve ardından kıza şantaj olarak kullanarak zaman zaman cinsel tacizlerde bulundu. Durumu sonradan öğrenen anne Fatma Ü. savcılığa gidip sevgilisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

SUÇ DUYURUSU POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

Yapılan bu suç duyurusu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Avukat ve psikolog eşliğinde küçük kızdan bilgi alan ekipler, kızın anlattıkları ile adeta şoka uğradı. G.U'nun sadece İran uyruklu şahsın şantajına ve cinsel istismarına uğramadığı aynı zamanda başka kişiler tarafından kaçırılarak tecavüze uğradığı ve para karşılığı fuhuş yaptırıldığı da ortaya çıktı. Kızın verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler, olaya karışan ve rakam grubu alınamayan 34 GS plakalı otomobilin peşine düştü.
Editör: TE Bilişim