29 Eylül sabahı, Antalya bir vahşete ev sahipliği yapmıştı. saat 11.00 sularında, kaydedilen kameranın görüntüleri, tüm vahşeti ortaya çıkardı. Antalya Kepez ilçesinde sabah saatlerinde dışarı çıkan 66 yaşındaki Zeliha Tavşancı cinayetinin sırrı çözüldü. 27 yaşındaki Abdullah Çiçek' in hunharca 21 bıçak darbesiyle öldürdüğü Zeliha Tavşancı cinayetinde 5 ay sonra ele geçirilen kamera görüntüleri, bir vahşeti de sonuçlandırdı. 

Bakkala gitmek için evinden çıkan Zeliha Tavşancı; akli dengesinin bozuk olduğu söylenilen Abdullah Çiçek ile karşılaştı. İkilinin tartışması sonucunda 21 bıçak darbesi alan kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi. Akli dengesi bozuk olan Abdullah Çiçek, evindeki fareleri Zeliha Tavşancı'nın attığını kafasında kurarak, saldırdı. Elindeki bıçağı ile vahşeti yaşatan Abdullah Çiçek, Antalya' da olay yerine gelen polisler tarafından, dikkatlice yakalandı. Zeliha Tavşancı'nın hiç yere öldürülmesi, mahalleliyi de ürkütmekte. Antalya'da ki bu olay ile ilgili, öldürülmeden önce kendisinin ruh sağlığı yerinde olmadığı için sahip çıkan Zeliha Tavşancı' nın ailesi, şoku hala atlatamadı. 

Zeliha Tavşancı' nın ailesi yaptırım ile öldürülen annelerinin hiç bir suçunun da olmadığını belirtirken, zanlının psikolojisinin bozuk olması sebebiyle hakkında çıkan beraat kararı ile daha da tedirginleşti. Salınması ve Antalya'da ki evine tekrar geri dönmesi halinde, herkes için tehlikeli bir ortam yaratacağı için, Abdullah Çiçek' i kimse istememekte.

Antalya Ağır Ceza mahkemesince tutuklanan zanlı, Manisa Ruh sağlığı Hastanesinden gelecek olan raporu beklerken; bilerek ve kasti olarak bir cinayet işleyemeyecek beyin yapısına hakim olduğunu şeklinde bir rapor oluşturulacağı belirlendi.  Zeliha Tavşancı' nın kızı olan Ayşe Tavşancı ise tam tersini iddia etmekte.  Önceden Antalya' da bir çocuk sağlığı merkezinde çalıştığını da iddia etmekteler.


Editör: TE Bilişim