ABD' nin New Jersey vilayeti,Maplewood kasabasındaki bir okulda yaşanan skandal, tüm ABD' yi ayağa kaldırdı. Nicole Dufault isimli 2 çocuk annesi edebiyat öğretmeni, bir sene boyunca yaşları 10 ile 15 arasında değişen 6 öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Gerek okul içinde, gerekse de arabasında taciz yoluyla ilişkiye girdiği öğrencilerini, kimseyi söylememesi yolunda da tehdit ediyordu. Öğretmenin öğrencileriyle girdiği bu çarpık ilişkisini öğrenen okul müdürlüğünün şikayeti üzerine, hapis istemiyle yargılanmaya başladı.

ABD' de ki bu öğretmenin, seks skandalının ortaya çıkmasından sonra tam 40 farklı suçtan dava açılması, ABD gündemine oturdu. Öğretmen sapkınlığını o kadar arttırmıştı ki, öğrencisi ile yaşadığı ensest ilişkisini bir başka arkadaşına kaydettirmekteydi. 

Amerika' da ki öğretmen; davasında 500 bin kefaletle serbest bırakıldığı ve önümüzdeki ay içinde de yargısının başlayacağını belirten ABD hükümeti,şartlı tahliyesi sağlandı. Tacizci öğretmen hakkında açılan davaların başlıcaları ise; tecavüz, taciz reşit olmayan gençleri emelleri için kullanmak ve görevini kötüye nüksettirmek gibi suçlar. Sonucunu ise tüm ABD halkı merakla beklemekte.


Editör: TE Bilişim