Kadın cinayetlerine gün geçmiyor ki bir yenisi daha eklenmesin! Bugün güne yine bir kadın cinayeti haberi ile başlandı. Adana ilinde iki kadın silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Adana Mersin Otoyolu, Karahisalı işeleri civarında sabah saatlerinde vurularak öldürülmüş iki bayan cesedi ele geçirildi. Mersin ilinden Hatay istikametine gitmekte olan bir kamyon şoförünnü sabah 06:30 sularında yol kenarında iki ceset görüp polise haber vermesi sonucu olay aydınlandı. Bayanlardan biri başından biri ise göğsü ve bacağından vurularak vahşice katledilmişti.

Türkiye'de kadın cinayetleri durdurulamıyor. Bu kez acı haber Adana'dan geldi. Adana-Mersin Otoyolu Karaisalı gişeleri yakınlarında bu sabah saatlerinde silahla vurulmuş iki kadın cesedi bulundu.
Olay, saat 06.30 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu batı çıkışı yakınlarında meydana geldi. Mersin'den Hatay'a giden kamyon sürcüsü Selam Savun, Adana'da gişeleri geçtikten sonra yol kenarında hareketsiz yatan iki kadın gördü. Kadınların kanlar içinde yattığını gören kamyon şoförü, 155'i arayarak durumu polise bildirdi.

BİRİ BAŞINDAN, DİĞERİ GÖĞSÜNDEN VE BACAĞINDAN VURULMUŞ!

Sevk edilen polis ekipleri, kadınlarından birinin başından, diğerinin ise göğsünden ve bacağından tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

ÜZERLERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Yapılan incelemede kadınların üzerinden kimlik çıkmadı. İki kadının cenazesi, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öldürülen kadınların kimliklerini belirlemek için parmak izlerini alan polis, yanlarında bulunan cep telefonlarını incelemeye aldı. Cinayet şüphelilerini tespit etmek için çalışma başlatan polis, soruşturmaya çok yönlü devam ediyor.
Editör: TE Bilişim