Adana' da kuzen kavgası kanlı bitti. Aralarındaki bir husumetten dolayı kavga eden iki kuzen arasında, biri boğazından kesilerek feci bir şekilde can verdi.  Alınan habere göre Adana Seyhan ilçesinde oturan iki kuzen 24 yaşındaki Arif Samancı' nın evinde buluştu. Evde hiç sorun yokken meydana gelen bu bıçaklama herkesi şaşkına çevirdi. Alihan Uğur S. ile kuzeni Arif Samancı, birlikte çıktıkları evin önünde sokakta tarışmaya başladılar. TArtışmanın bu denli alevleneceğini kimse bilemezdi. Bıçakların çekildiği kuzen kavgasında Alihan Uğur S. kuzeni Arif Samancı' yı boğazından yaralayarak kaçtı. Adana seyhan ilçesi, Demetevleri mahalle sakinleri olaya tanıklık edip hemen polise haber verdiler. 

Adana'da olay yerine gelen sağlık ekipleri, Arif Samancı' nın boğazından derin bıçak darbesi aldığını ve de atardamarlarında derin hasar olduğunu tespit etmelerri üzerine hemen Adana Seyhan Çukurova Devlet Hastanesine sevk ettiler.  Ancak durumunun ağır olduğunu öğrendikten kısa bir süre sonra Arif Samancı kaldığı hastanede can verdi.  

Bunun üzerine de harekete geçen polis, Alihan Uğur S.' yi arama işlemine koyuldu. Oturduğun evde bulunamayan zanlı, nerelere gitmiş olabileceği konusunda bilgi alındıktan sonra kıskıvrak yakalandı .Denizli de ise tamponu kırık bir arabanın dikkati çekmesi i le zanlı olabileceği düşünüldü . Durdurulanm araçtaki  zanlı; polise teslim edildi.  Zanlı sağlık kontrolünden geçtikten sonra ekiplerce tutuklandı.
Editör: TE Bilişim