Adana Seyhan ilçesi, Emek Mahallesinde oturan Hasan Gökçe, her zamanki gibi işinden çıkıp evine girmek üzereyken; uğradığı silahlı saldırıcı sonucu öldü. Adana Merkez de Kocavezir işhanında çalışmakta olan Hasan Gökçe, iş yerinden çıkıp, evinin önüne arabasını park ettiği sıralarda kimliği belirlenemeyen kişilerce cinayete kurban gitti. 01 DBK 88 plakalı araçtan inmek üzereyken vücuduna ağır şekilde aldığı kurşunlar ile kanlar içinde kalan Hasan Gökçe, olay yerinde hayatını kaybetti. 

TÜRKİYE' DE BAŞINI ALAN CİNAYETLER.

Hergün bir yenisini duyduğumuz cinayet vakaları, Türkiye nereye gidiyor dedirtmekte iken bu vahşice işlenmiş cinayetler içinde polisimiz hiç durmuyor. 

Hasan Gökçe cinayetinin failleri yaya olarak olay mahalinden Bakımyurdu mahaline doğru kaçarak, şaka gibi bir otobüse binerek akbil ile kaçtı! Mahalle sakinlerinin olay yerine çağırdığı ekipler Hasan Gökçe' yi hemen Adana  Acıbadem Hastanesine kaldırdı. Ancak Hasan Gökçe için artık yapılacak çok fazla birşey yoktu. Tüm sıhhat programlarına rağmen kurtarılamayan Hasan Gökçe; Adana Adli Tıp Kurumu morguna otopsisi yapılmak üzere kaldırıldı. 

Polis ise olay mahalindeki çalışmalarına tüm içeriği ile devam etmekte.
Editör: TE Bilişim