Adana Kozan ilçesinde vuku bulan olay, yerinden çıkan spiral taşının, işçinin vücudunda yara açması ve ölmesi ile sonuçlandı. Adana'nın Kozan ilçesinde olan iş kazasında, spiral taşının yerinden fırlaması sonucu yaralanan bir kişi hayatını kaybetti. Bıçak bilemek için kullandığı Spiral taşı yerinden fırlayarak, 23 yaşındaki İskender Demiralp' in boğazını feci şekilde kesti. 

Alınan bilgilere göre olay Adana'nın Şevkiye Mahallesi, Hakverdi Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, elektrikle çalışan spirali kullanan İskender Demiralp (23) bıçağını bilemeye başladı. Spiralin arıza yapması sonucu yerinden çıkıp etrafa saçılması ile İskender Demiralp'in vücudunda büyük hasarlar oluşturdu. Spiralin döner taşı fırlayarak Demiralp’in boğazını kesti. Bu görünmez kaza sonucu Adana'da olay yerinde hayatını kaybeden kİskender Demiralp'in yakınları sinir krizi geçirdi. Adana Kozan ilçesinde olan olay yerine gelen 112 sıhhat ekipleri, başından ve boğazından isabet eden spiral taşının aşırı kan kaybından mütevellit hayatını kaybetmesine yol açtığı öğrenildi. 
Başı da parçalanan İskender Demiralp’in cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Adana Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Editör: TE Bilişim