Adana Seyhan' da  18 yaşındaki Melisa Şölen, 3 gün evvelsi her zaman ki anne duasıyla çıkmıştı evden okula gidiyorum diyerekten. Eve gelme vaktinde gelmemesi artı 2 gündür de hiç haber alınamaması, hunharca katledilen Özgecan vukusunu ailenin aklına getirmişti. . Fatih Ticaret Meslek Lisesi’nde okuyan genç kızdan haber alınamadı. Şölen’in annesi Zehra Şölen (54) , kızının sonunun Özgecan Aslan şeklinde olacağından rahatsız bulunan Zehra Şölen, kızının bulunması için yetkililerden yardım istedi. Kızlarının yaşamından şüphe eden anne ve baba Şölen çifti, hemen polis ile irtibata geçerek, arama çalışmalarını başlatmıştı. Adana da olduğu tahmin edilen Melisa Şölen, başka biri ile aile baskısından ve nişanlısını sevmediği için kaçtığı haberi de ailesini; bulunduğuna sevindirirken, başkası ile kaçması da bir o kadar üzdü

Kızının arkadaşları ve öğretmenleriyle de görüştüklerini kaydeden anne Zehra, iki defa kendilerine telefon geldiğini ancak bir ses verilmediğini vurguladı. Kızının 6 Aralık’ta sevdiğiyle nişanlandığını da söyleyen Zehra Şölen, “Kızım neredeysen çık, gel, yuvana gel. Annem, beni yıktın, çiçeğim. Perişan olduk, seni seviyoruz. Annene gel yavrum, neredeysen bize ipucu ver.” diyerek kızının bir an önce gelmesini istedi.



Bu akşam saatlerinde Adana' dan gelen haber ile 18 yaşındaki Melisa Şölen' in sevgilisine kaçtığını öğrenen aile ve 4.5 aylık nişanlısı şok içine girdi. Annesinin feryadından medya aracılığıyla haberdar olan Melisa Şölen, ailesini telefonla arayarak iyi olduğunu ve başkasını sevdiği için nişanlısını ve evini terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ailesine yurtdışında olduğunu söyleyen Melisa Şölen, ailesinin tüm ikna çabalarına rağmen geri dönmek istemediğini bildirdiği öğrenildi.

Lise son sınıf öğrencisi Melisa Şölen, bu sene mezun olduktan sonra evleneceği için ve nişanlısını sevmediği için böyle bir yola başvurduğu ortaya çıktı. Melisa Şölen'in nişanlısı Cem Perçin, 'Nişanlım her gün okula giderken beni arardı, kaybolduğu gün okula gittiği saatlerde işlerimden dolayı telefonu açamadım ve bir daha kendisinden haber alamadım. Bu durum üzerine sürekli Melisayı aradık, bir ara sesinden sarhoş olduğunu tahmin ettiğim bir erkek telefonu açtı ve bana; 'bay bay' deyip telefonu yüzüme kapattı. O saatten sonra da Melisa'nın telefonuna ulaşamadık' dedi.
 Ailesinin resimlerini öpüp koladığı hayatından şüphe ettiği, nişanlısının da kendisini terketmeyeceğini düşündüklerini bilen Melisa Şölen, nişanlı olduğu halde sevgilisi ile birlikte yurt dışında olduğunu ve zorla sevmediği biri ile nişanlandırıldığının da beyanatını verdi. 






Editör: TE Bilişim