Adıyaman ilinin Kahta ilçesi yakınlarında zincirleme bir kaza meydana geldi. Kahta-Diyarbakır Karayolu 7. kilometresinde gerçekleşen kazada 3 araç zincirleme bir biçimde birbirine çarptı. Meydana gelen trafik kazası sonucunda 1 şahıs yaşamını yitirirken, 7 kişi de ağır yaralandı. 

Ramazan Yıldırım (34) idaresindeki 34 PLT 24 plakalı hafif ticari araç, Kahta-Diyarbakır karayolunun 7'nci kilometresinde sürücüsü öğrenilemeyen 72 AV 760 plakalı traktöre arkadan çarptı. Bu sırada karşı yönden gelen Yusuf Göğüs (40) yönetimindeki 34 YN 1891 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı.
Kazada, hafif ticari araçta sıkışan Cihan Yıldırım (30), olay yerinde hayatın kaybetti.
Yaralanan sürücüler ile araçlarda bulunan Vedat (25) ve Serhat Yıldırım, Saadet (38), Bekir (40) ve Mehmet Göğüs (1), 112 Acil Servis ekiplerince Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Cihan Yıldırım'ın cesedi AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak aynı hastanenin morguna konuldu.
Durumu ağır olan Ramazan, Serhat ve Vedat Yıldırım, ilk müdahalenin ardından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Bu arada, kazaya karışan traktörün sürücüsünün olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü.
Editör: TE Bilişim