AfyonKarahisar'a bağlı Sinanpaşa mevkisinde, saroş sürücü öyle bir vahşete imza attı ki, çocuk ölmeyeceği varsa bile öldü. Sinanpaşa' da ki vahşeti işleyen sürücü17 yaşında olana gencecik çocuğa çarpıp, çevresindeki en yakın hastaneye götürmeyi reddedip, kapkaranlık bir köyün ormanlığına attı.  Afyonkarahisar'da ki bu vahşet, çocuğun kafatasından aldığı darbe ile beyin kanaması geçirmesini ve sonrasında ise donarak ölmesini sağladı. 29 yasındaki sürücü Afyonkarahisar'da ki vahseti akşam 23.00 sularinda yaşatti.

Türkiye gündemine oturan Afyonkarahisar' lı bu sürücü için belde halkı, vahşeti nasıl işlediğini konuşmakta.  Sinanpaşa' da sarhoş sürücü çarptığı 17 yaşındaki .ocuğun durumunun ağır olduğunu farkedince ormanlık alana atma sebebinin o anda geçirdiği sinir krizi olduğunu iddia etse de bu insanlığa sığmayacak davranış için, jandarma ekiplerince Afyonkarahisar' da ki merkeze götürülüp tutuklandı. 

Afyonkarahisar' da bu vahşeti işleyen kişinin adı, alkollü sürücü Barış T. .Ölen genç ise, Aykut Akkuş.Olayın patlak vermesi ise Aykut Akkuş' un eve gelmemesinde şüphelenen ailesinin ekiplere başvurması ve başlatılan arama çalışmaları sonucunda Afyonkarahisar'a 30 km uzaklıktaki bir köyde bulunması. 09 RD 663 plakalı araç Sürücüsü Barış T. kaldırıldığı ekiplerce tutuklu yargılanacak. Afyonkarahisar'da ki bu vahşet gibi yaşanılan sarhoş sürücü vakalarının sona ermesi dileğimiz.
Editör: TE Bilişim