Türkiye dün Eskişehir' den gelen vahşet haberi ile çalkalanmıştı. 34 yaşındaki Erinç Pütün adlı hayvansever bayan sabah saatlerinde yaşadığı mahallede sabah yürüyüşü yapmaya çıkmıştı fakat başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti. Doktor çiftin kızları olan genç bayanın cesedini yiyen köpekleri bir vatandaş görmüş ve polise haber vermişti. Bugün ise o ihmalkarlıklar yüzünden hayatını feci bir şekilde kaybeden kadının cenaze merasimi vardı. Erinç Pütün adlı zavallı kadıncağız bugün toprağa verildi. 

Eskişehir’de köpeklerin saldırısı sonucunda hayatını kaybeden 34 yaşındaki Erinç Pütün, sevenlerinin gözyaşları arasından son yolculuğuna uğurlandı.
Batıkent Mahallesi Binay Sokak içerisinde bulunan bir tarlada dün beslemek için gittiği başıboş köpeklerin saldırısına uğraması neticesinde hayatını kaybeden Erinç Pütün’ün cenazesi, ailesi tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınarak Vişnelik Mahallesi’nde bulunan Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’ne getirildi. Pütün’ün cenazesi, burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.
Cenaze törenine, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile Pütün ailesinin yakın akrabaları ve dostları katıldı.
Editör: TE Bilişim