Usta oyuncu Ahmet Kural'ın öldüğüne dair sosyal medyadan atılan twittler Türkiye' yi salladı. Ahmet Kural' ın  Twitter'da Trend Topic olmasının ardından açıklamayı da bakın kim yaptı? Hashtagi TT de görenler de şaşkınlıklarıyla tweet atınca hashtag uzun süre Trend Topic listesinde kaldı.

Haberlerin hızlıca yayılmasının ardından ilk haber Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini oynadığı Kardeş Payı dizisinin Senaristi Selçuk Özdemir' den geldi.
Ahmet Kural' ın ‘Öldü' Haberleri Twitter dünyasını sarsarken, kendi hesabından hesabından ilk ağızdan ölmediğini de sakacı b ir dille beyan etti.  Ünlüleri aklına geldiklerini öldüren sosyal medyanın çalkalanması da Ahmet Kural' ın açıklaması ile son buldu. Ünlü komedi ve dizi oyuncusu Kural, sosyal medyada kendisi hakkında yayınlanan ölüm haberlerinin asılsız olduğunu belirtti. Ahmet Kural kendi hesabı üzerinden  "İnsanın kendi ölüm haberini görmekte varmış. Çıkan haberler asılsızdır. Hepinize selam olsun ..." mesajını paylaştı. Sevenlerinin koca bir ohdedigi Ahmet Kural ın açıklamasından sonra,  bu sahte haberi KİMLER NEDEN ÇIKARDI demekte bize düştü.

Kendisi hakkında çıkan bu öldü haberlerini ti ye alan Ahmet Kural, hakkında çıkan öldü iddialarına da son noktayı koydu.




Editör: TE Bilişim