PTT 1'inci Ligi'nde üst üste aldığı 2 galibiyetle çıkışa geçen Altınordu'da gurbetçi Erdoğan Yeşilyurt, son haftalardaki performansıyla ilk 11'in değişmez isimleri arasına girmeyi başardı.
Sezon başında Almanya'nın MSV Duisburg takımından transfer edilen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2'nci haftada ilk kez görev aldığı Osmanlıspor maçının devre arasında oyundan alındıktan sonra formayı unutmuştu.
Sırasıyla Denizlispor, Giresunspor, Albimo Alanyaspor ve Boluspor karşılaşmalarında 1 dakika bile şans bulamayan gurbetçi futbolcu pes etmeyerek formasını geri aldı ve son 3 haftada Kayserispor, Adanaspor ve Antalyaspor'a karşı 11'de oynayıp takımdaki yerini sağlamlaştırdı. Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Erdoğan'ın hırsı herkese örnek olsun. Çalışan, ter döken, hak eden bu takımda oynar" dedi.
ALTINORDU-AKHİSAR BELEDİYESPOR OYNUYOR
Altınordu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı boş geçirmemek için yarın Akhisar Belediyespor ile hazırlık karşılaşması yapacak. Akhisar İlçe Stadı'ndaki mücadele saat 14.00'te başlayacak. Akhisar Belediyespor'la yaptığı son özel randevuyu 1-0 kaybeden Altınordu'da sakat olan Timur ve Rıza forma giyemeyecek. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Lig maçı oynar gibi büyük bir ciddiyetle mücadele edeceğiz" dedi.

Kaynak: dha