Ankara Gölbaşı'nda vuku bulan feci kaza, sonuç bilançosu ağır oldu.Saat 19.30 sularında Gölbaşında feci bir kaza oldu. Bir aileden 3 kişi öldü, 2 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye sevkedildi. Akşam saatlerinde Ankara Konya otoyolunda ilerlemekte olan 75 AK 004 plakalı otomobilde, Gölbaşı ilçesi Yağlıpınar mevkiinde, aşırı hızdan mütevellit, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, Cüneyt T., Ankara Konya otoyolunun Gölbaşı mevkisi
kenarındaki bariyerlere çarparak 100 mt. boyunca defalarca takla atarak sakinleşebildi. 



ANKARA KONYA KARAYOLU BİR AİLENİN SONU OLDU.

Kazada araçtan fırlayan Cüneyt T., Osman A. ve ismi belirlenemeyen bir kadın olay yerinde hayatını kaybederken, Betül A. ve İpeksu N. ise ağır yaralandı. Betül A. ve İpeksu N., çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkartıldı.
Gölbaşı mevkisindeki kaza vukusu yerine anında ulaşan polis ve hızır acil ekipler, taklalar atan araç ile ilgili çalışmalarını hemen başlattı. Araçta sıkışan kişiler Çıkartılırken, 3 'ünün öldüğü ve 2 kişininde yaralı olduğu belirlendi. Yaralılar hemen Ankara Üniversitesi Hastanesine sevkedilirken, Kaza da ölenler ise otopsileri yapıldıktan sonra teslim edilecek. Kaza sonrası ekipler yolda temizlik yaparken, kaza yapan araç çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilişim