ANTALYA' da falezlerde şakalaşan iki arkadaş, 30 metre yükseklikteki kayalıklardan aşağı düştü. İki dosttan  1' i ağır yaralanırken, 1' i Antalya'daki olay yerinde hayatını kaybetti. 

Olay, dün gece ilerleyen saatlerde vuku buldu. Mehmet Songur ile Gökhan Özgedik, Karaalioğlu Parkı'nın falez kısmında aldıkları içkilerini yudumlarken, belki alkolün etkisi ile Gökhan Özgedik anlık hata sonucu falezlerden düştü. Mehmet Songur isimli gençte arkadaşını kurtarayım derken aşağı düştü. 

Falezden düşen gençlerin sesini kimse duymadı. Sabaha karşı bir balıkçının tesadüfen olay yerinden geçerken gençlerin sesini duyması ile polis ve ekipleri çağırması bir oldu. Olay yerine gelen sıhhat ekiplerinin çalışmaları sonucunda Gökhan Özgedik' in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sabaha kadar yardım için bağıran Mehmet Songur' da ise kırıklar mevcut.  Ölen Gökhan Özgedik'in 5 yıldızlı bir otelde muhasebe personeli olarak çalıştığı belirtildi.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Sungur hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden Özgedik otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.
Polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilişim