Antalya' da sabaha karşı 05.30 sularında aşırı hızdan ve alkol eğlencesinden sarhoşluktan mütevellit; meydana gelen kaza, Pala ailesinin 25 yaşındaki oğlu, Gürkan Pala' nın ölümüne sebebiyet verdi.  2 arkadaşının da yaralandığı kaza, aşırı hızının sebebi ile kontrolden çıkan aracın trafiklambalarına çarpması şeklinde oldu. 

MOTOR 4 METRE İLERİYE SAVRULDU
Kaza, dün sabaha karşı saat 04.30 sularında Antalya Muratpaşa İlçesi'nde meydana geldi. Bir otelde muhasebeci olarak çalışan 25 yaşındaki Gürkan Pala, arkadaşları Sefa Demirtaş  (29) ve Mukaddes Gizem kin. (28) ile birlikte eğlenmek için Lara'daki bir eğlence mekanına gitti. Bir süre alkol alan 3 arkadaş sabaha karşı evlerine dönmek üzere araçla yola çıktı. Sefa D.'nin kullandığı otomobil iddiaya göre; Metin Kasapoğlu Caddesi'nde aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak kaldırımdaki trafik bilgi tabelasına çarptı. Hurdaya dönen otomobilin motoru, kaportadan ayrılarak kaza yerinden 4 metre ileriye savruldu. 

Kazada şoför yan koltuğunda oturan 25 yaşındaki Gürkan Pala vuku yerinde feci şekilde sıkışarak can verdi. 152 promil alkollü olduğu öğrenilen sürücü Sefa Demirtaş. ile arka koltukta oturan Mukaddes Gizem Ekin ' nin ise ağır yaralı olduğu kayıtlara geçti. Olay yerine gelen 112 hızır ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulansla Antalya Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede tedavisi tamamlanan sürücünün gözaltına alındığı belirtildi. Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde muhasebeci olarak çalışan Gürkan Pala’nın cenazesi ise otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Editör: TE Bilişim