Bugün öğle saatlerinde Antalya- Denizli Karayolu kana bulandı. 2 kişinin ölmesi, 2 kişinin de yaralanması şeklinde sonuçlanan kaza da Gökhan Ertunç' un meyil verdiği söylenmekte. Antalya' dan Denizli istikametine gitmekte olan Gökhan Ertunç' un kontrolündeki 07 EPS 64 plakalı araç , ön tarafında yoluna devam etmekte olan Ramazan E. hakimiyetindeki 03 VS 027 plakalı kamyona arkadan vurdu. 

Çarpmanın şiddeti o kadar büyüktü ki, Gökhan Ertunç' un bulunduğu otomobil hurdaya çıktı. Tabii ki de o araçtakiler de olay yerinde yaşamını kaybettiler. Araçta sıkışanlara ilk müdahale, Antalya-Denizli Karayolunda gitmekte olan diğer sürücüler oldu. Olayın ekiplere haber verilmesi üzerine , kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, ortak çalışmaları ile sıkışan araçtan Gökhan Ertunç ve annesini çıkarttılar. Ancak cansız bedenlerini.  Anne oğul için Antalya- Denizli Karayolu'nda yapacak bir şey kalmamıştı. 

 Ramazan E., Şakir Ş. ise olatı yara alarak atlattılar ve sıhhat ekiplerince Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldılar. Ve  Gökahn Ertunç ve annesinin de cesetleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. polisin çalışmaları devam etmekte. 
Editör: TE Bilişim