İZMİR'in Güzelbahçe İlçesi'ndeki Maltepe Askeri Lisesi'nde eğitim gören iki öğrenci, mezun oldukları Buca Ortaokulu'nu komutanlarıyla ziyaret edip, Müdür Tekin Arda ve öğretmenlerinin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Duygulu anların yaşandığı ziyarette konuşan Müdür Arda, "Bizim ürünümüz de bu çocuklar. Onların iyi eğitim alıp güzel okullarda eğitim gördüğü bilmek bizleri mutlu ediyor ve duygulandırıyor" dedi.
Maltepe Askeri Lisesi'nde eğitim gören 12'nci sınıf öğrencisi Yağız Yılmaz ve 10'uncu sınıf öğrencisi Erkut Mutlu, komutanları Yüzbaşı Mehmet Emin Önde ve Üsteğmen Mehmet Ünal ile mezun oldukları Buca Ortaokulu'nu ziyaret etti. Okulun Müdürü Tekin Arda, subay adaylarıyla komutanlarını kendi odasında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Arda, "Bizim ürünümüz de bu çocuklar. Onların iyi eğitim alıp güzel okullarda eğitim gördüğü bilmek bizleri mutlu ediyor ve duygulandırıyor" dedi. Daha sonra, genç subay adayları Buca Ortaokulu öğretmenlerinden Zeynep Öztürk Börek ile Özlem Et'in Öğretmenler Günü'nü kutlayıp çiçek verdi. Her iki öğretmen de duygusal anlar yaşadı, öğrencilerine teşekkür etti.
Öğrencilerden Yağız Yılmaz, öğretmenlerine karşı olan vefa borçlarını ödemek istediklerini belirtti. Erkut Mutlu ise başarılarında önemli rol oynayan öğretmenlerine teşekkür etti. Yüzbaşı Önde, "Maltepe Askeri Lisesi olarak, başarılı öğrenciler yetiştiren Buca Ortaokulu'na teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik" diye konuştu.

FOTOĞRAF

 

Kaynak: dha