BATMAN Belediyesi'nde, 32 yaşındaki Nasır Taş başkan yardımcılığı yaparken, babası 64 yaşındaki İbrahim Taş da aynı belediyede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Baba Taş, oğlunun başkan yardımcılığına getirilmesi ile birlikte işine daha çok önem verdiğini anlatırken, "Oğlum işini, ben de görevimi titizlikle yapıyorum. İkimiz de sorumluluğumuzun farkındayız" dedi.
Batman Belediyesi'nde 12 yıldan bu yana temizlik görevlisi olarak çalışan İbrahim Taş, oğlu elektrik-elektronik Mühendisi Nasır Taş'ın Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi ile işine daha da sıkı sarıldığını söyledi. Atatürk Parkı bitişiğindeki Yılmaz Güney Sineması'nın olduğu sokağında her gün temizlik yapan 8 çocuk babası Taş, şöyle dedi:
"12 Yıldır temizlik işini severek yapıyorum. Mesai saatlerine de çok dikkatliyim. Sorumluluk alanım neyse onu yerine getiriyorum. Oğlum işini yapıyor, ben de işimi. Oğlum belediye başkan yardımcısı oldu diye ayrıcalık istemek kadar ayıp bir şey olamaz. 3'üncü çocuğum Nasır'ın başkan yardımcılığına getirilmesi ardından işime daha sıkı sarıldım. Daha titiz oldum. Üzerimize düşen sorumluluklar var. Ben de belediyenin bir çalışanıyım. Herkes gibi davranmak zorundayım. Temizlik işini de severek yapıyorum."
 
FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha