Balıkesir Ayvalık'ta zayıflamak isteyen, 23 yaşında iki çocuk annesi Sibel Hoş, zayıflamak uğruna girdiği mide küçültme operasyonundan çıkamadı. Mide küçültmesi operasyonu için ameliyat masasına yatan Sibel hoş' un ailesi ve yakınları şokta.  3 ve 6 yaşlarında iki evladı olan Sibel Hoş, bir ay evveli zayıflamak için kjullandığı ilaçları ya da rejimleri bir yana itip, mide küçültme operasyonuna girişti.   Ancak mide küçültme operasyonundan sonra Ayvalık!taki evine dönen genç anne Sibel Hoş'un durumu iyileşmek yerine gün be gün kötüye gitmekteydi. Hastane enfeksiyonu kaptığı öğrenilen kadın, hayatını zayıflamak uğruna kaybetti.  Ailesinin ve çevresinin yüreklerini dağlayan bu haberin duyulması ameliyattan bir ay sonra belirti verdi ve etrafındaki evlatları başta olmak üzere tüm yakınlarını mide küçültme operasyonu ile üzdü. 

İlçenin sevilen simalarından Diyarbakırlı Arslan’ın kızı olduğu öğrenilen Sibel Hoş’un cenazesi Küçükköy Camii’nde kılınan öğle ve cuma namazlarının ardından Balıkesir Ayvalık Küçükköy Kabristanlığı’nda toprağa verildi. 

Genç kadının cenazesinde Küçükköy Belediyesi’nin son Belediye Başkanı Mesut Ergin, HDP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Cemil Tosunoğlu, Ayvalık Belediyesi’nin bir önceki dönen Belediye Meclis Üyesi Ayşe Aynur Sokol, Küçükköy Belediyesi’nin eski Belediye Meclis Üyeleri, ailesi, yakınları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu hazır bulundu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü arifesinde ölen genç kadının cenazesinde yakınlarının feryatları ise yürekleri dağladı.

Balıkesir Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, "Hasta bize başvurmuş mide ameliyatı olmuştur. Sonrasında ise bir enfeksiyon oluşmuş ve maalesef hastayı kaybetmiş bulunmaktayız. Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği olarak inceleme başlatmış bulunmaktayız" denildi.



Editör: TE Bilişim