İSTANBUL,() İSTANBUL  Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Hazinedar’a bu dönem ilk defa seçildiği görevinde başarılar dileyen Başkan Kadir Topbaş, yerel yönetimler olarak seçimden sonra siyasi kimlikleri bir yana bırakarak bütün vatandaşlara eşit hizmet verdiklerini söyledi

 “Bu dönem de Beşiktaşlı vatandaşlarımıza hizmet getirmeye devam edeceğiz” diyen Topbaş,   “Avrupa’nın 23 ülkesinden daha büyük şehrimizin sorunları çözülmez değil. Sadece zaman istiyor. İBB olarak Beşiktaşlı vatandaşlarımızın yanındayız. Bu dönem de ilçe belediyesinin doğru projelerini desteklemeye ve Beşiktaş'a hizmet getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da Kadir Topbaş'ın kimseye nasip olmayacak bir şekilde İstanbul’a 3 dönem hizmet etme şerefine mazhar olduğunu belirterek, ilk defa seçilmiş bir başkan olarak Kadir Topbaş'ın samimiyetle gösterdiği abiliğine ihtiyaç duyduğunu söyledi.
Başkan Topbaş'ın verdiği talimatla İBB Ekiplerinin Beşiktaş Belediyesi ile çok uyumlu çalıştığının altını çizen Hazinedar, “Sayın Başkanım, İstanbul'un merkezi ve sırat köprüsü diyebileceğimiz Beşiktaş'ta tecrübenizle bizim elimizden tutarsanız, önümüzdeki 4,5 yılı hizmetle dolu geçirerek bu köprüden geçmeyi başarırız” diye konuştu.
Görüşmede İBB ve Beşiktaş Belediyesi’nin ortak gerçekleştireceği projelerde barkovizyonda gösterime sunuldu. Toplantıya Başkan yardımcıları, Beşiktaş İlçe ve meclis üyeleri de katıldı.
(FOTOĞRAF) 

Kaynak: dha