Başkent ankaranın nezih semti Yenimahalledeki bir dublekste yaşları 30' un üstünde olduğu öğrenilen biri erkek diğeri kadın, 2 cesete ulaşıldı. Aradan geçen bir kaç sonrasında ise yol kenarında park edilmiş bir hususi araçtaki ceset ile polis ekipleri harekete geçti. Ölen şahısların silah zoruyla darp ile öldürüldükleri ortaya çıktı. 

Yenimahalle’deki bir evde yaşandı. Saat 00.00 sıralarında kardeşinden haber alamayan ağabeyin evi kontrol etmeye gitmesiyle ortaya çıktı. Uzun süredir kardeşinden haber alamayan İlker S.'nin ağabeyi, Yenimahalle, Ostim Mahallesi 1179 sokaktaki dubleks tipi eve gitti. Çağrılarına cevap alamayan ağabey kapıyı kırarak içeri girdiğinde kardeşinin ve Yıldız D. isimli kadının cansız bedenleriyle karşılaştı.Olay yerine cinayet ve narkotik polisiyle sıhhat ekiplerinin yanında doğalgaz ve itfaiye ekipleri de gelerek bir zaman tetkik yaptı. Ekiplerin zehirlenme olasılığı üzerinde durduğu öğrenildi.

Araba içinde de ceset

Bu hadiseden birkaç saat akabinde , tekrar Başkent Ankara 'da, bu defa park halinde duran bir otomobil içinde başından silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu.

Ovacık Mahallesi Ovacık Pazaryeri’nde, park halinde ve çalışır vaziyetteki 06 FH 3780 plakalı otomobilin içinde başından silahla vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Otomobilin içerisinde hareketsiz bir şahsın bulunduğunu gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu, otomobil içindeki Kemal Köse’nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Bunun üzerine çağrılan olay yeri inceleme ekipleri, araç içinde delil toplama çalışması yaptı.

Ankara Yenimahalle deki olay yerine gelen hızır acil ekipleri otomobilde başından vurulmuş sürücünün öldüğünü tespit etti. Ölen kişinin adının Kemal K. olduğu aracın ise bir başkasına ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken bu olayda da intihar üzerinde durulduğu öğrenildi. Bir gece içinde 2 ayrı yerde 3 kişinin vurularak öldürülmesi ya da intihar girişimi çelişkisi polis tarafından geniş bir araştırma mevzusu oldu.
Editör: TE Bilişim