İstanbul Beylikdüzü'nde meydana gelen bebek cinayeti, bir baba tarafından katledildiği şeklinde duyuldu. Beylikdüzü'nde, erkek çocuk isteyen babanın, 6 aylık kız bebeğini çok fazla ağlıyor diye duvara fırlatarak öldürdüğü öne sürüldü. Zanlı olarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanan baba, herkesin yüreğini kararttı. 

Alınan bilgiye göre, Beylikdüzü'nde oturan C.T. ve karısı E.T.'nin 6 ay önce doğan kız bebeklerini sinir krizi sonrası katletti. İddiaya göre, erkek çocuk isteyen baba C.T., bu durum karşısında bunalıma girdi. Bebekleri erkek olmayınca, eşini suçlayarak ona da şiddet gösterdiği gelen haberler arasında. Dün de bebeği "çok fazla ağlıyor" diye duvara fırlattı. Ardından da, yere düşerek hareketsiz kalan minik kız için ambulans istedi. Eve gelen ekipler, minik Z.T.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Baba bebeğin düştüğünü söyleyince, Z.T. "Kaza sonucu öldü" raporuyla toprağa verildi. Baba C.T. eşini nasıl bir yolla korkutmuş ki, kadıncağız ağzını bile açamaz halde ifadesini doğrulamış. Eşinin susması bile, mahkemenin gerçeği anlamasını etkileyemedi. Sonuç olarak kız bebeğinin katili, zanlı baba, hapise atıldı. 

Bu durumu susarak kabullenen eşinin kardeşine içini açması sonucunda korkunç gerçek ortaya çıkmış bulunup, emniyetteki işlemlerinin ardından da ceza evine sevkedildi. 
Editör: TE Bilişim