Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dilencilikle geçimini sağlayan Suriyeli kız çocuğu henüz 11 yaşında. Yolda giderken karşısına çıkan ve parasını çalmak isteyen kişilere parasını vermek istemeyince darp edilip yerde sürüklendi. Hırsızlaın 11 yaşındaki kız çocuğuna işkence girişimini farkeden çevredekilerin ayaklanması ile karşılaşınca olay  yerinden uzaklaştı.

Suriyeli kız çocuğuna bu girişim saat 15.00 civarında ve İstiklal Caddesi Zambak Sokak'ta meydana geldi. Beyoğlundan alınan haberlere göre adı belirtilmeyen 11 yaşındaki Suriyeli kız çocuğu kimliği belirsiz kişilerin saldırması sonucu yaralandı. Gasp edilmek istendiği öne sürülen kız çocuğu hırsızlara uzun zaman direndi. Suriyeli kız çocuğu dilencilikten kazandığı parayı vermeyince hırsızlar tarafından sürüklendi. Beyoğlu çevresindeki vatandaşın  bağırmaları ile çocuğu bırakan zanlılar olay yerinden kaçtı. 

Yaralanan kız çocuğuna çevredeki kadınlar müdahale  etti. Kafasından ve burnundan yaralanan Suriyeli kız çocuğuna hemen su ve peçete verildi. Gelecek olan ambulans bekleyen Suriyeli kız çocuğunun olayın şokunu üstünden atamadığı gözlendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Suriyeli  yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa taşıdı. Yaralı çocuk tedavi edilmek üzere Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olayın sonucu olarak ise Beyoğlu'nda Suriyeli kız çocuğu aldığı darbeler sonucu burnu kırıldı. Olayı gören ve çocuğa yardım eden bir kadın, "Ağlayarak buraya geldiğini gördüm. Bir adam vurmuş, burnu kırılmış" dedi.

Editör: TE Bilişim