Çılgına dönen aile bireylerinin işlediği cinayetler,sık sık gündemdeki yerini korumakta. Bu kez, Kahramanmaraş' ın Elbistan ilçesinde, 2 çocuk babası Mustafa Özcan, eline geçirdiği bıçakla önce karısı Mehtap Özcan' ı sonra da 1 masum çocuğunu bıçaklayarak öldürdü. Ardından da kendi bıçak darbeleriyle feci şekilde ailesinin sonunu yarattı. 

Kahramanmaraş Elbistan ilçesi Pınarbaşı mahallesinde Mustafa Özcan'ın yaptığı katliam öğle saatleri 14,00 civarında meydana geldi.  Elbistan Yazı işleri Müdürlüğünde işçi olarak çalışan Mustafa Özcan, sebebi belirsiz bir neden ile 3 masum kişinin canına kıydı. Bu olay tüm Elbistan halkını üzmekte iken, olayı duyan yakınlarıda, Elbistan Pınarbaşı mahallesine gelerek gördüğü manzara karşısında sinir krizleri geçirdi. 

İddiaya göre Mustafa Özcan ve Mehtap özcan çifti, sebebi belirlenemeyen bir sebepten tartışmaya başladılar ve mahalle sakinleri de evden gelen seslerin kesilmesi üzerine şüphelenip polise haber verdiler. Elbistan Pınarbaşı Mahallesine gelen polis ve sağlık ekipleri, evin kapısını açınca şok görüntü ile karşılaştılar. Anne Mehtap Özcan ve Yeliz Özcan adlı 5 yaşındaki küçük çocuk olay yerinde öldüğü haberleri alındı. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturmalarını devam ettirirken, ölen aile fertleri de Elbistan Devlet Hastanesi Morguna, otopsileri yapılmak üzere kaldırıldı. Olayın oluş sebebi ise, kıskançlık krizi olduğu söyleniyor. 

Editör: TE Bilişim