İzmir Buca' da baba oğul aynı kadari paylaştı denilecek bir kaza vuku buldu. İzmir'de Bucaspor U17 takımı oyuncusu 17 yaşındaki Ömer Teymur, dün gece saatlerinde trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi. 4 gencin de hafif şekilde yaralandığı kaza herkesi kahretti ve Bucaspor camiasında büyük üzüntü yarattı.

İzmir Buca'dan alınan bilgiye göre, F.A. (17) idaresindeki 35 EDL 29 plakalı şahsa münasır araç, Zafer Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde önce yol kenarındaki aydınlatma direğine ardından da duvara çarptı.
Kazada, sürücü F.A. ile aynı araçta bulunan Ömer Teymur (17), Rıdvan Öcal (17), Muhammet Şekerci (19), Yunus Turhan (17), Yusuf Aykut (17) ve Berkay Ateş yaralandı. Ancak başarılı futbolcu Ömer Teymur için yapılacak pek birşey kalmamıştı. 

Sağlık Mesles Lisesi 2. sınıf öğrencisi R.Ö.'nün yönetimindeki 35 EDL 29 plakalı aracın aşırı hızdan mütevellit olduğu sanılan kaza sonucunda Ömer Teymur hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Ömer Teymur'un, Bucaspor U17 Takımı oyuncusu olduğu ve babasının da trafik kazasında yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim